Če se nam želite pridružiti, se vpišite v mailing listo MTB četrtka in seznanjali vas bomo o naših skupnih vragolijah.

ime:

email:

 

 

Arhiv 2008

19.6.2008 - Rdeča (cca 2.00h)
Tokrat bomo odrinili ob 17.00 uri AHA. Po rdeči poti na Čepulje, nadaljevanje proti Planici (vrh) in spust proti Bitnjam po hudi singli. Pivo v Figu!

19.6.2008 - Šenturška gora (cca 2.30h)
Tokrat bomo odrinili ob 17.30 uri izpred otroškega igrišča GIBI-GIB na štadionu v Kranju in jo brcnemo na BRDSKI krog v kontra smeri urinega kazalca. Zapustimo ga v najbližji točki Preddvora proti vznožju Možjance, katero osvojimo po gozdni poti. Nadaljujemo po pobočju hribovja proti cerkvici na bližnjem desnem hribu. Čaka nas lep in dolg spust. Še v Kranj, kjer nas čakajo v Figu.

5.6.2008 - na Sv. Lovrenca (cca 2.30h)
Dobimo se ob 17.30 uri na Kranjskem štadionu pri otroškem igrišču GiBi GIB. Odrinemo jo proti Bašlju na Sv. Lovrenc, mimo doma in cerkve spust proti Trsteniku.
Spust je lep in dolg, malo po singlci malo po gozdarski poti. Še mimo Brda v Kranj, kjer nas čaka DR. FIG.

4.5.2008 - Mohor čez Razpoke (cca 2.30h)
Prazniki so za večino že zaključeni, dnevi pa vse toplejši. Spet je pred nami sončen četrtek za MTB.
Odhod je izpred trgovine koles AHA pri bivšem Tekstilindusu točno ob 17.30.
Po glavni cesti proti Besnici in Razpokam, kjer zavijemo levo na makedamsko pot proti Mohorju. Po cca 4km makedama pridemo do asfaltne ceste kjer se še vedno držimo levo. Mohor presenetimo iz zahodne strani in pot mimo vrha nadaljujemo v smeri Čepulj s katere zavijemo na znani spust proti Gozdarski koči v Besnici.
Pivo v FIGU!

22.5.2008 Prilagoditev na vreme
Dobimo ob 17:00 pred Aha in skupaj določimo kam.
Pivo v Figu.

15.5.2008 Z Bitenj čez Čepulje v Pevno (cca 2:15)
Dobimo ob 17:00 pred Aha in jo odrinemo na Rdečo pot proti Čepuljam. Močnejši na zadnjem razcepu "Rdeče poti" levo ostali pa po klasiki. Ko pridemo do asfalta se počakamo in skupaj odrinemo proti Planici. Skozi vas naravnost na strm in na začetku makedamski spust, ki preide v singlco. Iz gozda pademo v Pevnem od koder nadaljujemo proti Bitnjam, Stražišču in Kranju.
Fig nas čaka s pivom!

8.5.2008 - Možjanca (cca 2.00h)
Tokrat bomo odrinili ob 17.00 uri izpred otroškega igrišča GIBI-GIB na štadionu v Kranju in jo brcnemo na BRDSKI krog v kontra smeri urinega kazalca. Zapustimo ga v najbližji točki Preddvora proti vznožju Možjance, katero osvojimo po gozdni poti. Nadaljujemo po pobočju hribovja proti cerkvici na bližnjem desnem hribu. Malo pred cerkvijo pa zavijemo desno na lep gozdni spust proti Praprotni polici od koder čez gozd v Srednjo Vas in Kranj, kjer nas čakajo v Figu.

24.4.2008 Z Besnice v Bitnje (cca 1:45)
Dobimo ob 17:00 pred Aha in jo odrinemo na Besniško avtocesto proti sedlu Jošta. Močnejši desno na grebene do Čepulj ostali na cesto in prav tako do gostilne v Čepuljah. Nadaljujemo spust po Rdeči poti proti Bitnjam.
Pivo je v FIGU!

17.4.2008 Z Besnice v Bitnje (cca 1:45)
Dobimo ob 17:00 pred Aha in jo odrinemo na Besniško avtocesto proti sedlu Jošta. Desno na grebene do Čepulj. Nadaljujemo spust s Čepulj po Rdeči poti proti Bitnjam.
Fig nas čaka s pivom!

   

            Copyright © 2007 MTB četrtek - design & production: Defin & Dspot